Arkiliikunta on iso ongelma koska olen oikein perinteinen konttorityöläinen joka vain istuu koneen ääressä päivät pitkät. Lisäksi menen autolla töihin eli arkiliikuntaa ei todellakaan tule juuri ollenkaan. Jos jotain positiivista haluaa sanoa niin minä sentään boikotoin hissejä. Töissä se tarkoittaa rappusten kapuamista neljänteen kerrokseen pari kertaa päivässä. Pelkään lähinnä sitä että vaikka liikkuisin muuten niin jos arkiliikunta jää väliin se vaikuttaa tosi paljon.

Harkitsen täällä nyt mahdollisuutta että voisi käyttää julkisia kulkuvälineitä. Busseista en erityisemmin tykkää mutta vaihtoehto juna + metro antaisi yhteensä yli kilometrin kävelymatkan suuntaansa. Itseasiassa ytv:n palvelu antoi matkaksi 1,6 km suuntaansa mutta se ois ohjannut mut väärälle metroasemalle. En minä kyllä Kaisaniemeen kävele jos Rautatientorin metroasema on rautatieaseman alakerrassa.

Olen joskus lukenut juttuja joissa suositellaan nousemista bussista pysäkkiä liian aikaisin tms. jotta saisi enemmän arkiliikuntaa. Kai se periaatteessa voi toimiakin mutta kyllä se vähän oudolta kuulostaa. Itse voisin periaatteessa vaikka kävellä sen matkan jonka matkustan metrolla mutta vähän epäilen ettei se kuitenkaan toimisi.

Työmatkan voi periaatteessa myös pyöräillä, sitä on ainakin kokeiltava jossain vaiheessa.